Afşin Eshab-ı Kehf Anadolu Lisesi

Telefon : (034) 451-1498
Belgegeçer : (034) 451-1402
WEB https://afsinekal.meb.k12.tr
Adres : EFSUS TURAN MAH. ABDURRAHMAN NAZIM KAYNAK CAD. AFŞİN MESLEKİ VE TEKNİK LİSESİ NO 111 İÇ KAPI NO 3 AFŞİN / KAHRAMANMARAŞ
VİZYON : Öğrencilerimizi, Milli kimliğini kazanmış, kendisiyle barışık İyi vatandaş, İnsanî değerleri benimsemiş dünya ile barışık iyi insan, Çağın gereklerine uygun, toplumun ve iş hayatının gerektirdiği niteliklere ve yeterliliklere sahip iyi bir vatandaş olarak yetiştirmek, • Bütün öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlayarak, kendisine güvenen, kendisini sürekli yenileyen ve geliştiren, işini iyi yapan bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak.
MİSYON : • Okulumuzda, öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin. Okulumuzda her veli, öğrencisine öğrenme için her fırsatın verildiğini bilsin • Okulumuzda hem öğretenler hem de öğrenenler birbirinin öğrenmesine ve gelişimine yardımcı olmanın önemine inansın. • İyi bir eğitimin uygun, temiz bir çevrede olacağı bilinsin, ve çevre bilinciyle hareket edilsin.
BAŞARILAR : Sportif ve kültürel alanlarda birçok başarımız bulunmaktadır. 2008, 2009 ve 2011 yıllarında Hayat Boyu Öğrenme Comenius programına yaptığımız başvurular kabul edilmiştir.

Öğretim Şekli :Normal - Tekli
Yabancı Dil :
Servis :
Ulaşım : Okulumuza ilçe merkezinde yürüyerek ulaşılmaktadır. Toplu taşıma araçları okulumuza servis yapmamaktadırlar.
Yerleşim Yeri : Okulumuz sakin ve güvenli bir mevkide bulunmaktadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 1 km
Kontenjan Bilgileri :