KAHRAMANMARAŞ / AFŞİN - Afşin Eshab-ı Kehf Anadolu Lisesi

Kas

Öğrencilerimizin daha sıcak bir ortamda eğitim görmelerini sağlamak adına okulumuza ısı yalıtımı yapılmaktadır. Emeği geçenlere sonsuz teşekkürler.

Kas

Bu yıl sıklıkla düzenlenecek olan veli ziyaretlerinde bugün 9D sınıfından Ayşe Sude YILDIZ´ ın ailesi ziyaret edildi. Davete rehber öğretmenimiz, branş öğretmenlerimiz ve okul idaresinden Güllü DAĞLI CIRIK katıldı. Öğrencimizin ailesi güzel bir sohbet havasında geçen veli ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Kas

10 Kasım Atatürk´ü Anma Günü münasebetiyle düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencimiz Tuğçe Nur KARAAĞAÇ´ a ödülünü ilçemiz Kaymakamı verdi.

Ekm

Okulumuz ilçemizde düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinliklerine Bando Takımı ve Halk Oyunları Ekibi gösterileri ile renk kattı. Törende okulumuzu temsil eden tüm öğretmen ve öğrencilerimize sonsuz teşekkürler...

May

Okulumuz öğretmenlerinin danışmanlığında öğrencilerimiz tarafindan hazirlanan projeler belediye düğün salonunda sergilendi.

May

Şbt

Okulumuzda 12.Sınıflara yönelik olarak Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürlüğü´nün hazırlamış olduğu YGS hazırlık deneme sınavı gerçekleştirildi.

Şbt

2016-2017 Eğitim-Öğretim yılı 2.dönem başı öğretmenler kurulu toplantısı okul müdiresi Güllü Dağlı CIRIK başkanlığında yapıldı. Toplantıda idari konular ve öğrenci başarısının arttırılmasıyla ilgili gündem maddeleri görüşüldü.

Kas

2016-2017 Eğitim- Öğretim yılı Eshab-ı Kehf Anadolu Lisesi I.Dönem Veli Toplantısı Afşin Belediyesi düğün salonunda tüm personelimiz , mahalle muhtarımız ve velilerimizin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi.

Şbt

Okulumuz Kahramanmaraş da yapılan Folklor yarışmasında il birincisi olmuştur. Emeği geçen herkesi tebrik ederiz.

Kas

Okulumuz ve öğrencileri kardeş okul kapsamında Emirilyas ilkokuluna yardım kampanyası düzenlemiştir.Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.